U trendu

Imate li slovo M na dlanu: To otkriva nešto veoma posebno o vama

Hiromantija je drevna veština koja korene vuče nekoliko hiljada godina unazad u Indiji, gde se razvila iz hinduističke astrologije i prvi put je pomenuta u kineskoj knjizi I Ching.

Brzo se proširila po celoj Aziji i Evropi, a posebno je privukla velikog filozofa Aristotela koji je svoje znanje preneo na Aleksandra Makedonskog. Veliki osvajač je čitanjem linija na njihovim dlanovima procenjivao karaktere svojih vojskovođa. Mora da je bio veoma dobar u tome jer za 15 godina konstantnih osvajanja nikada nije izgubio bitku.

Pogledajte svoj dlan i proverite imate li napisano slovo M na njemu. Veruje se da ovakvo spajanje crta na dlanu otkriva izuzetno darovitu osobu, zapanjujuće intuicije i vrlo energičnog duha.

Ljudi sa slovom M na dlanu ne podnose laž, ni kada su oni sami u pitanju što znači da će prema drugima uvek biti iskreni, ni kada su drugi u pitanju, što znači da i od drugih očekuju iskrenost. Zahvaljujući izražajnoj intuiciji uvek će prepoznati kada ih neko laže ili pokušava da ih prevari. Za žene koje imaju slovo M na dlanu uopšteno se smatra da imaju snažniju intuiciju od muškaraca.

Osobe sa slovom M na dlanu uvek su dovoljno jake da naprave potrebne promene u životu. One znaju da prepoznaju i iskoristite prilike koje im se ukažu i sposobne su da ostvare šta god požele u životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)