U trendu

Influenserka s verenikom krenula na put, on se vratio, ona nije: Policija pronašla njeno telo

Ostaci tela koje je policija pronašla u nacionalnom parku u Vajomingu odgovaraju nestaloj 22-godišnjakinji Gabi Petito, ali još nije izvršena službena identifikacija, saopštio je predstavnik za medije FBI -a Čarls Džouns.

Petito nije viđena otkad se njen verenik, Brajan Laundri, 1. septembra vratio kući s višemesečnog putovanja po zemlji bez nje.

Petito i Laundri napustili su Njujork u junu, krenuli na zapad belim kombijem i planirali su da posete nacionalne parkove i dokumentuju putovanje na društvenim mrežama.

Petito je 25. avgusta objavila svoju poslednju fotografiju. Njena porodica veruje da se uputila u nacionalni park Grand Teton u Vajomingu.

Laundri, koji je živeo s Petitom u Nort Portu, južno od St. Petersburga na zapadnoj obali Floride, odbio je da razgovara sa istražiteljima.

Njegova porodica je policiji u petak rekla da ga nisu videli tri dana. Policijski službenici Floride i agenti FBI -a proveli su vikend češljajući obližnje šumsko područje.

Svađali su se i tukli

Gabi i Brajan bili su dve i po godine u vezi i prošlog leta su se verili. Prema najnovijem izveštaju policije iz Jute nestala influenserka i njen verenik svađali su se i tukli. To se dogodilo 12. avgusta u gradu Moab u saveznoj američko državi Juta. Policija je nazvala incident ‘slom mentalnog zdravlja’, ali ne i situacijom koju bi kvalifikovali kao nasilje u intimno-partnerskim odnosima, pa su ih razdvojili na jednu noć. Par je na to pristao.

Nakon što je Gabi nestala mnogi su Brajanovu poruku svojoj devojci prošle godine na Instagramu protumačili drugačije nego tada. On je naime tada napisao:

– Moj najveći strah je da ću se jednog dana probuditi i sve će to biti samo san, jer tako se osećam svake sekunde od trenutka kada smo se našli – napisao je Laundri o svojoj devojci Gabi u junu prošle godine.

A onda je dodao ‘dok nas smrt ne rastavi ili se probudim’

– Tako sam srećan što je odgovor bio da. Volim te!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.