Influenserka u 7. mesecu trudnoće, a ugojila se samo 10 kg (foto)

Australijska influenserka Bela Lusija (24) nedavno je sa svojih 1.4 miliona pratilaca na Instagramu podelila vest da se do sada u trudnoći ugojila samo deset kilograma iako je već u trećem tromesečju.

– Dobila sam ukupno 10 kilograma (do sad, još ima vremena!) Volim svoje telo u trudnoći, debljanje nije negativna stvar! Nikad se nemojte stideti. Beba je otprilike veličine papaje i duga 36 centimetara – napisala je Bela uz snimak na kom pozira u plavom bikiniju u 26. nedelji trudnoće.

Iako je većina pratilaca komentarisala koliko mršavo izgleda, drugi su bili zaokupljeni veličinom njene bebe.

– Zaista sam zaintrigirana tvojom trudnoćom, neverovatno je koliko ti je stomak mali! Ne mogu da verujem koliko se tela mogu razlikovati – jedan je od komentara.

Zbunjena Belinim stomakom, druga korsnica Instagrama je pitala da li sigurna da je u 26. nedelji, jer uopšte ne izgleda trudno.

Bela se obranila od kritičarke koja joj je rekla da bi se ‘osećala kao da joj nešto nedostaje’ u trudnoći bez ‘velikog okruglog stomaka’. Influenserka joj je odgovorila da oseća udarce i sve ostalo, baš kao i u bilo kojoj drugoj trudnoći.

Prošlog meseca, ovu buduću majku pohvalili što nije u fotošopu obradila svoje ‘venama prošarane’ grudi.

– Znam da imam vene po grudima. To se događa zato što se volumen krvi povećava za 50 posto u trudnoći i one nestaju nakon trudnoće kad se volumen krvi vrati na staro stanje – napisala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.