U trendu

Isplivao poslednji intervju najomraženijeg lika iz „Černobilja“ (video)

Anatolij Djatlov je verovatno jedan od najomraženijih likova iz serije „Černobilj“ i jedan od najomraženijih negativaca sa malih ekrana uopšte. Inženjer Djatlov u seriji izdaje naredbu koja vodi do najveće nuklearne katastrofe, a kasnije odbija da učestvuje u istrazi.

Naime, Djatlov je živeo još devet godina nakon nesreće, a godinu dana pre smrti, tačnije 1994. godine, dao je intervju koji se nedavno pojavio na Jutjubu.

U jednosatnom intervjuu Djatlov govori o okolnostima nuklearne katastrofe, ali izgleda da njegova strana priče nikoga od obožavatelja nije zanimala. Intervju je pregledan gotovo 900 hiljada puta, a komentarisalo ga je gotovo četiri hiljade korisnika. Većina njih ima isti komentar, a to je da „intervju nije odličan, ali nije ni strašan“.

„Not great, not terrible“, najpoznatija je rečenica iz cele serije, a izrekao ju je Djatlov nakon eksplozije i kada su inženjeri izmerili količinu radijacije koja je dostigla maksimum sprave za merenje, ali Djatlova u seriji nije previše zabrinula.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.