U trendu

Ispovest žigola: Spavao sa 150 žena i nikada ne koristi kondom

Muškarac koji se bavi eskortom i tvrdi da je spavao s oko 150 žena, priznao je da nikad ne koristi kondome.

„Nije to tako strašno, zar ne?“ izjavio je neimenovani muškarac u emisiji „Sex Clinic“ , u kojoj je gostovao nakon seksa utroje.

„Plaćali su mi za seks. Posluživao sam pića u tangama i redovno su tražili ekstra usluge. Najčešće se radilo o starijim ženama, u četrdesetim i pedesetim“, ispričao je.

Pokazalo se da nije jedini u tome. S njim je u emisiju došao i njegov prijatelj Patrik koji je otkrio da je u poslednjih godinu dana spavao s između 20 i 30 žena, a ni u jednom slučaju nije koristio zaštitu, a da se na polne bolesti nije testirao tri godine.

„Moram priznati da se sad malo i brinem. Nisam baš najsigurnija osoba kad se radi o zaštiti. Kad si pijan u izlasku, siguran seks nije nešto oko čega se brineš“, priznao je Patrik.

U emisiji se pojavio i 20-godišnji Kalum koji je priznao da kondome ne koristi jer mu „izazivaju stres“ i smatra ih „ubicom strasti“.

„Imam fobiju od kondoma. Svaki put kada pokušam da ga stavim, penis mi ne funkcioniše. Nije da se ja bojim kondoma, moj penis ih se boji“, zaključio je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.