Istorijsko otkriće: Pronađeno nešto što pripada VANZEMALJCIMA?

Pronađena šaka se trenutno nalazi u jednom od istraživačkih centara u Perunaskom gradu Cuscou

Misteriozni ostaci šake i lobanje koji su 2017. godine pronađeni u pustinji na severoistoku Perua biće podvrgnuti dodatnim skeniranjima i testiranjima kako bi se utvrdio tačan biološki sastav i poreklo šake.

Ono što je već sada sa sigurnošću utvrđeno jeste da se ispod tkiva definitivno nalaze kosti,te da šaka nikako ne može biti ljudska jer se prsti pronađene šake sastoje od šest kostiju, dok ljudski prsti imaju samo tri.

Istraživač Brien Foerster prvi je sa svojim timom pronašao vanzemaljsku šaku tokom istraživanja podzemnih tunela u pustinjama Perua.

Osim šake, pronađena je i humanoidna lobanja koja će takođe proći kroz detaljna testiranja.

“Ono što dosad možemo da potvrdimo je neverovatno. Uvereni smo da je reč o stvarnom biološkom biću, a prema veličini šake možemo potvrditi da je stvorenje bilo visoko oko tri metra. Dodatnim DNK testiranjima želimo dobiti nove informacije o ovom izvanzemaljskom biću, ali problem je u tome što ih ne možemo uporediti ni s jednom vanzemaljskom vrstom. Šaka je prekrivena tkivom i na prvi pogled čini se da je pripadala nekoj vrsti sisavaca”, ističe Foerster.

Napišite komentar