U trendu

Istraživanje dokazalo: Što skuplji prsten, to kraći brak?

Venčanje je san svake žene, onaj savršeni dan posvećen samo njima i partneru, kada se slavi ljubav i odluka da život provedu zajedno.

Ne štede buduće neveste kada je reč o organizacija venčanja, a pazi se na svaki detalj. Zašto i ne bi, kada je venčanje, nadaju se svi koji stupaju u brak, jednom u životu.

Ali, da li je organizacija venčanja iz snova s poprilično velikim računom u konačnici pokazatelj za bračni brodolom u budućnosti?

Ako uzmemo u obzir broj razvoda kod slavnih i poznatih , moglo bi se reći. Naime, profesori ekonomije Andrew Francis-Tan i Hugo M. Mialon  odlučili su to i da provere istraživanjem. Okupili su 3000 venčanih parova koji su učestvovali u istraživanju i potražili odgovore koja je verovatnoća za razvod.

Otkrili su da je veća Verovatnoća za razvod ako je na venčanje potrošeno više novaca, odnosno, ako je venčanje bilo skuplje.

Čak i ako je verenički prsten poklonjen ženi poprilično skup, do 4.000 eura, piše Metro, veća je verovatnoća za rastanak i završetak ljubavne priče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.