Izaberite najzgodnijeg muškarca na slici i saznaćete jednu veliku tajnu o sebi (video)

Jedan zanimljiv test ličnosti!

Psihološki testovi često nam mogu otkriti različite aspekte naše ličnosti, a jedan od najzanimljivijih je onaj koji nam omogućuje da samo na osnovu jednog odabira saznamo mnogo toga o sebi.

Devojka po imenu Kili Greja podelila je na svom TikTok profilu jedan takav test, objašnjavajući značenje svakog od četiri ponuđena muškarca, kao i šta naš odabir zapravo otkriva o nama.

Ovaj test može pružiti zanimljiv uvid u vašu ličnost i preferencije i podstaći vas na razmišljanje o tome kakve osobine cenite kod drugih i kako se one reflektuju na vas.

@keely1123

the way it’s accurate with my friends types too is crazyy. #psychology

♬ original sound – KEELY GRACE

Odgovori

Ako ste izabrali muškarca označenog pod slovom A, to ukazuje na to da preferirate društvo osoba koje su jednostavne i otvorenog uma.

Muškarac označen pod slovom B simbolizuje osobu koja zna šta želi i donosi odluke, ali to radi nakon temeljnog razmišljanja. Ako ste se opredelili za njega, verovatno želite osobu koja će imati nekakvu vrstu kontrole u vašem odnosu.

Ako je vaš izbor muškarac označen pod slovom C, to znači da preferirate nekoga ko je stidljiv, povučen, ali istovremeno emotivan i saosećajan. U takvom odnosu želite da imate kontrolu.

Muškarac označen pod slovom D predstavlja osobu koja je asertivna, puna samopouzdanja i direktna. Ako ste se odlučili za njega, verovatno se osećate najbolje u društvu takvih osoba, jer ste i sami takvi.

Kilin video do sada je pogledan preko 9,6 miliona puta i dobio je skoro 700 hiljada lajkova, a ljudi u komentarima pišu da ovi muškarci dosta liče i da su uglavnom birali onog pod slovom D.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.