U trendu

“Izbacila sam snaju i svog svog sina papučara iz kuće”

Na internetu se nedavno pojavila ispovest starije žene koja je otkrila da je zbog bezobrazluka snaje morala da preduzme nešto drastično.

– Pre dve nedelje sam izbacila i snaju i ovog svog sina papučara iz kuće i ne žalim ni malo – naisala je ona na početku i opisala porodičnu situaciju koja je naterala na ovakav korak.

“Imam još dva sina koji su takođe u braku i nemam ništa protiv toga da neko vreme žive i kod mene jer znam kakvo je stanje u državi, ali mi ne pada na pamet da trpim bezobrazluk i nekulturu.

Prve dve snajke su divne, volim ih mnogo, ali ovaj najmlađi sin je toliko zbrzao ulazak u brak, i još našao pogrešnu osobu.

Ta žena je, pri ulasku u moj stan izjavila ”uh kako ćemo mi ovo da sredimo!” i počela da nabraja šta će ‘ona’ tu promeniti (kreč, nameštaj itd).

Kad sam joj rekla da ne može da ona određuje kako će izgledati moj stan i da ili ostane ovde i ispoštuje to ili ide i traži sama svoj stan, rekla mi je ‘odje*i matorko’.

Sledeće večeri sam čula kako priča sa mužem, a izjavila je i da će ”ona mene izbaciti iz (mog) stana i napokon živeti mirno”, a sin mi je na to samo ćutao.

Rekla sam im da se pakuju i da sutra ujutru napuštaju moj stan. Sad imam svoj mir, a oni se upravo razvode. Cirkus.”

14 komentara
 1. Anonimni

  Ko god da ne postuke svekra i svekrvu, ne voli i ne postuje svog supruga.Ja sam neko ko je razveden i imam odlican odnos sa bivsim suprugom kao i sa njegovom porodicom.Udala sam se po drugi put, takodje imam divnu svekrvu i NAJBOLJEG SUPRUGA NA SVETU…Cak se moj bivsi suprug i sadasnji lepo slazu…Sve je to do zene, ili muskarca dignu na tron ili ga zalepe za zemlju…Danas se sve svodi na materijalno a LJUBAV je pokretac svega…Toliko!

  1. Knez

   Nema veće svetinje od sloge među bivšim muževima,pa i među bivšim svekrvama,kad je sve podmazano ludilom !

 2. Vladeta

  Danas sna i svekrva ne mogu ni kad nisu zajedno, pa čak ni muž i žena se ne trpe, svak hoće po svome.

 3. Anonimni

  Keva debos.

 4. Anonimni

  Idemooo

 5. Anonimni

  Takoooo je

 6. Anonimni

  Ne podrzavam ovaj gest,nije uredu da snaja psuje svekrvu,al takodje nije u redu da se svekrva mesa u njihov zivot. Kao sto gospodja svekrva voli svoj raspored i da je joj lepo tako i deca vole isto da imaju svoj kutak. A sta bi bilo da joj je u kuci zet? Zet koji slusa cerku je ok,al snaja ni jedna ne valja. Ja sam i svekrva i snaja o i zeta i snaju gledam isto nema razlike. Deca treba da uzivaju mi smo nase prosli…

  1. Anonimni

   Naravno ,ako je snajka u svom stanu moze da menja i kupuje sta hoce,al u njenom stanu je ona gazdarica ,i +jos tako nekulturna .

   1. Anonimni

    Takoooo je

 7. Anonimni

  Apsolutno ispravno. Ko smatra da treba da zasnuje porodicu,neka osmisli gde će da živi, a ne na grbači roditelja. Sposobni su samo za kresačinu, nizašta drugo

 8. D

  Kojoj ovci svoje runo smeta, onde nema ni ovce ni runa.

 9. Anonimni

  neka si, tako treba imam i ja u kuci zlo

  1. Anonimni

   I trebala je istu noc ,a ne cekati jutro ,danasnje su snajke toliko nesposobne a +jos bezobrazne ,cast izuzecima

   1. Anonimni

    Ja sam svojoj ženi obezbedio krov nad glavom a ona meni kaže da sam nesposoban.

Napišite komentar