Izbacio je so iz ishrane na tri meseca, evo šta mu se desilo

Dvadesetčetverogodišnji Akaš Banerdži odlučio je da promeni svoj život nakon što mu je umro otac. To je za njega bio jak emotivni udarac, ali podstakao ga je da promeni način svog života i počne živeti zdravije.

To je u startu značilo promenu navika ishrane i početak vežbanja jer je vaga pokazala da ima preko 107 kilograma. Otada, za doručak jede jaje, za ručak kuvanu piletinu, za večeru proteinski šejk. Danima koje je odredio kao „dan za varanje“, jede testeninu ili piletinu s roštilja sa slaninom.

Međutim, njegov novi način ishrane obuhvatio je i izbacivanje soli na tri meseca, piše TOI. Vežbao je skoro svaki dan dva seta po 40 minuta kardio vežbi, a kada je bilo najteže i kada je poželeo da odustane od svega, motivisao se svojim starim fotografijama koje nisu skrivale njegove neželjene kilograme.

Posle deset meseci, Banerdži je smršao čak 40 kilograma i danas je, tvrdi, potpuno druga osoba.

2 komentara
  1. ANDREJ

    Vrlo je opasno siriti tako pogresne postavke,kao ovo,sa prestankom koriscenja soli (naravno u normalnoj kolicini). So je zaista neophodna,za normalno funkcionisanje organizma.Tri meseca konzumirati hranu,bez grama soli dnevno,zaista bi bilo pogubno.

  2. Anonimni

    ovakve vesti treba zabraniti..so je neophodna ljudskom organizmu za normalno funkcionisanje..kardiosistem bez minerela ne moze da funkcionise, pogotovo kad su tu fizicke aktivnosti..ne trujte narod lazima vise!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike