U trendu

Izgovarate sudbonosno “da” ove godine? Evo koji datumi su najbolji za venčanje i veridbu u 2024.

Jedan od dana u vašem životu koji želite da pamtite u najboljem mogućem svetlu, svakako je dan kada ćete reći sudbonosno “da” vašem partneru.

Bilo da želite skromnu ceremoniju, ili fantastističnu žurku koja će okupiti sve vaše prijatelje, venčanje je značajan događaj, kojem pristupamo sa strepnjom i uzbuđenjem. Zato odabir datuma može predstavljati pravi izazov, jer želimo da sve protekne savršeno.

Ukoliko planirate da stanete na ludi kamen, znajte da je 2024. veoma dobra godina za stupanje u bračne odnose. Astrolozi su prostudirali datume koji su povoljniji za uplovljavanje u bračnu luku od drugih, u zavisnosti od vašeg horoskopskog znaka.

Prema opštoj prognozi, u tekućoj godini ne biste trebali da planirate venčanje u maju, junu, avgustu, septembru i oktobru.

Astrolozi preporučuju da uzmete u obzir 18, 19. i 20. april. Ako se odlučite za letnje venčanje, razmislite o 9, 11, 12, 13, 14. ili 15 julu.

U novembru odaberite 12, 13, 16, 17, 18, 23, 25. i 26. dan u mesecu. Za sve koji vole pucketanje vatrice, uz sjane lampice na jelki, znajte da su u decembru najbolji datumi 4, 5, 9, 10, 12. i 14.

Svakako biste trebali da obratite pažnju na 8. dan u mesecu – pogodan je za brak, pošto broj 8 simbolizuje beskonačnost i ljubav između partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar