U trendu

„Izgubila sam 152 kg da bi moja deca bila ponosna na mene, ali sada mrzim svoje telo još više“ (foto)

Gubitak velike količine kilograma može promeniti život, a naročito onda kada vam težina uveliko ugrožava zdravlje. Jedna majka iz Nju Džersija, koja je zbog svoje dece odlučila da izgubi prekomernu težinu, zamrzela je svoj izgled nakon što je skinula 152 kilograma. Kako kaže, nije mogla ni da se pogleda u ogledalo.

– Ana se bori sa svojom težinom još od svoje četvrte godine. Svašta smo pokušavali, išli smo i kod različitih doktora, ali ona je samo postajala sve veća i veća. To je bilo frustrirajuće za sve nas – rekla je njena majka za The Sun.

Nakon što je dosegla najveći broj kilograma koji je ikada imala, bila je i psihički i fizički u jako lošem stanju, pa se odlučila za skidanje viška kilograma.

– Gubitak težine je isprva bio jako spor, ali hodanje je pomoglo da se to ubrza – rekla je Ana.

Kada je konačno došla željenu težinu, nije se osećala srećno kako je očekivala jer joj je ostao ogroman višak kože.

– Osećam se odvratno i mrzim svoje telo. Svi vide da mi se koža na rukama i nogama trese. Koža na stomaku mi visi na više mesta – rekla je nakon mršavljenja.

Ana je toliko mrzela svoje telo da joj je psihičko stanje bilo jednako loše kao onda kada je imala 152 kilograma više.

Kada je operacijom uklonila višak kože, konačno je dobila telo kakvo je oduvek želela i napokon su se videli pravi rezultati njenog skidanja kilograma.

– Oduševljena sam kako moje telo sada izgleda – izjavila je srećna Ana.

Njena majka rekla je da sada napokon može da izađe napolje i zabavi se sa svojom ćerkom, i da Anu više nije sramota da se skine u kupaći kostim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar