U trendu

Između njih je 96 i po godina: Snimak pradede i praunuka sa hodalicama topi srca

TikTok snimak na kojem su beba i pradeda koji koriste svoje hodalice dok idu niz hodnik postao je viralan i mnogima izmamio suzu. Objava do sada ima preko 2,8 miliona pregleda i skoro 300 hiljada lajkova.

@amoose87

Baby and great-grandfather using their walkers. 96 1/2 years apart- the beginning and end of life. #greatgrandfather #babiesoftiktok #sweetmoments

♬ original sound – Angela

TikTokerka @amoose87, čije je ime Anđela, podelio je video uz komentar: „Beba i pradeda koriste svoje šetalice. 96 i po godina razlike—početak i kraj života.“

Snimak od 16 sekundi počeo je tako što je maleni dečak hodao koristeći svoju hodalicu, a njegov pradeda je koristio sopstvenu hodalicu dok su polako išli hodnikom. Drugi ljudi su stajali iza njih dok je majka snimala trenutak sa prednje strane.

Beba je napravila neki zvuk, na šta je pradeda rekao: „Da“, odmahujući glavom. Beba je stala, gledajući okolo. „Dobro danas radiš“, dodao je pradeda.

Dvojac je nastavio da hoda hodnikom dok je žena došla s leđa da kaže bebi da „dolaze“, a beba je stala i zurila u nju pre nego što je video prekinut.

Jedan korisnik TikTok je snimak nazvao „lepim i tužnim“.

Drugi je doda da je sreća što je ovakav divan trenutak uhvaćen kamerom, kako bi ga dete kasnije gledalo. „Tako lepo i tužno u isto vreme“, takođe su dodali.

Treći TikToker je za scenu rekao da  je „tako slatka“, dodavši: „vau, ja plačem!“

Ovaj video je zapravo snimljen 13. oktobra 2018. u Bangoru, u državi Mejn dok je 10-mesečni dečak Nolan sa roditeljima bio u poseti svom pradedi koji je živeo u stambenoj zgradi za starije.

Nažalost, pradeda Medlej je preminuo 13. oktobra 2020, dve godine od dana nakon što je ovaj video snimljen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar