U trendu

Iznenadio sve: Ovako izgleda „običan“ dan Marka Zakerberga

Mark Zakerberg (33) upravlja najpopularnijom društvenom mrežom na svetu i mnogi bi rekli da od obaveza na Fejsbuku ne stigne ni da jede, a kamoli da spava.

Međutim, to baš i nije tako.

Časopis Biznis insajder pokazao je kako gazda mreže koja vredi 433 milijardi dolara provodi jedan običan dan tokom kojeg i ne radi ništa drugačije od ostalih „smrtnika“.

„Ustaje u 8 sati i odmah proverava Fejsbuk, Mesindžer i Vatsap. Potom vežba i ide na trčanje. Ponekad i sa psom. Posle tuširanja doručkuje a ono što je na stolu ni po čemu se ne razlikuje od prvog obroka drugih ljudi. Najmanje vremena troši na odabir garderobe – uvek nosi sivu majicu i farmerke. Nije često na Fejsbuku ali o njemu stalno razmišlja. Samo na njegovoj zvaničnoj stranici radi 12 osoba“, piše u tekstu.

Kada ne radi, Zakerberg uči mandarinski jezik i čita knjige. Često putuje, ali je najviše sa suprugom Prisilom Čan i ćerkom Maks.

Dan mu se uvek završava na isti način – kada uspavljuje ćerku izgovara jevrejsku molitvu „Mi Shebeirach“ nakon čega ide na spavanje.

„Zaista želim da ‘očistim’ svoj život i donosim što manje odluka o bilo čemu drugom osim služenju zajednici“, rekao je jednom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar