U trendu

Izračunajte koje boje treba da vam bude novčanik da bi prizvali bogatstvo – po datumu rođenja

Postoji verovanje, koje je zapravo neki spoj numerologije i feng shuija, da je datum rođenja usko povezan uz određenu boju novčanika – za prizivanje bogatstva u vaš život.

To znači da ukoliko želite da privučete novac u svoj život, morate da pazite kakav novčanik kupujete. I nikako ne posežite za polovnim jer to zna da prizove lošu energiju, posebno ako je prethodni vlasnik bio loša osoba ili mu je novčanik često bio neuredan, prazan…

Poželjno je da je novčanik nov, da ste si ga sami kupili, da je određene boje savršene za vas, a poželjno je i da je izrađen od tekstila. Nije dobro nositi pocepani novčanik, ofucan…

Novac treba da ude uredno složen po veličini apoena, a ne nabacan bez reda i zgužvan. U novčaniku ne bi trebalo držati nikakve račune, papire i slične stvari jer time stvarate haos, a to opet remeti energiju novca.

Poželjno je u njemu čuvati samo novac (i kartice), a sve ostalo nositi posebno. Takođe, nikako nije dobro da je sasvim prazan – neka u njemu uvek bude nešto novca, pa makar se radilo o jednoj kovanici.

Kad je boja novčanika u pitanju, plavu boju bi trebali da izbegavaju svi osim vodenih znakova, jer ta boja svima ostalima priziva gubitak novca.

Da biste odredili svoju boju prema datumu rođenja biće vam potrebno malo matematike. Morate sabiranjem doći do svog ličnog broja koji je uvek jednocifreni.

Na primer, rođeni ste 16.9.1972., tada saberite sve brojeve: 1+6+9+1+9+7+2=35. Kako je rezultat u ovom slučaju dvocifren, potrebno je sabrati 3+5=8. Znači, u ovom slučaju lični broj je 8.

Nakon toga se po dobijenom ličnom broju bira boja novčanika:

1 – žuta, narandžasta, zlatna ili bronzana
2 – bela ili svetlo zelena
3 – ljubičasta ili ružičasta
4 – indigo ili siva
5 – sve nijanse žute, crna, bela ili siva
6 – sve nijanse zelene
7 – ljubičasta, lila ili indigo
8 – smeđa, crna ili smaragdno zelena
9 – crvena, ljubičasta ili ružičasta

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar