U trendu

‘Izvadila sam krv i javili su mi da sam trudna iako godinu dana nisam imala seks’

Nedavno je TikTok korisnica Samanta Gibson u svom videu ispričala kako se šokirala kad su joj iz laboratorije javili da je trudna, iako više od godinu dana nije imala polne odnose, prenosi britanski Sun.

Kad je čula tu “srećnu vest“, pomislila je da mora da je u pitanju greška, da se neko nešto pogrešio, a njen je video na društvenoj mreži zbunio mnoge, pa je pregledan puta skoro milion puta  , sa stotinama komentara u kojima je većina tražila detalje o njenoj “bezgrešnoj trudnoći“.

@gibson_sammi

Had a real Jayne the virgin moment back then😂 Story time?😂😂#fypシ

♬ original sound – Pandemic Problems

– Nalaz krvi pokazao je trudnoću, ali ja sam znala da se najmanje godinu dana nisam imala odnose, možda i više – rekla je i objasnila da je krv odlučila da izvadi jer je tih dana imala česte vrtoglavice i probadajuće bolove stomaku, tako jake da nije mogla ni da se kreće.

– Otišla sam kod lekara koji mi je savetovao da izvadim krv, a kad su me nazvali iz laboratorije, rekli su mi da su mi hormoni trudnoće jako visoki… – kaže Samanta.

Budući da ih je, kaže, uveravala da sigurno nije trudna, a oni nju da sigurno jeste, predložili su joj da još jednom izvadi krv, da provere o čemu je reč

– Opet sam izvadila krv i čekala rezultate, ali nikad mi se niko nije javio – rekla je, sada potpuno sigurna da nije trudna jer je od tada već prošlo nekoliko meseci.

Pretpostavlja, kaže, da su u laboratoriji pomiješali nalaze, a ona mora opet kod lekara na detaljna testiranja jer i dalje ima jake bolove u stomaku.

– Mislim da bih taj trenutak doživela srčani udar da mi samo tako rekli da sa trudna… – napisala je jedna korisnica TikToka, a Samanta joj je odgovorila kako je njoj bilo još gore jer joj je baka – koja je vrlo religiozna – stalno ponavljala da je blagoslovena…

– Ne mogu ni da opišem koliko sam bila zbunjena – dodala je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar