U trendu

„Ja mislim da se Grci krste“: Novi hit snimak Srba iz Paralije (video)

Srbi su se u Grčkoj takoreći odomaćili, neretko se može u klubovima i kafićima čuti naša muzika, što nam dokazuju brojni video snimci koji svakodnevno krase društvene mreže. Jedan od takvih je i ovaj koji prikazuje kako su se, na plaži gde se nalazi na stotine ljudi, okupilo nekoliko desetina turista iz okoline Zaječara i zaigralo ono što svaki Srbin najbolje zna – a to je kolo.

Zaječarsko selo Veliki Izvor, Paralija – Grčka – Egejsko more 🇬🇷🇷🇸Dragan Marković Palma na aparatima😀

Posted by Neli Nikolic on Sunday, June 26, 2022

Nisu učestvovali u ovom muzičko-plesnom performansu nego su odlučili svojim telefonima da zabeleže ovaj zaista nesvakidašnji trenutak. Na snimku se vidi da su u sredini stajala dva muškarca, jedan je držao raširenu srpsku zastavu, a drugi grčku, dok su zastave bile u sredini vezane jedna za drugu i vijorile se u ritmu muzike.

Snimak traje desetak minuta i na njemu se jasno vidi da njima ne smeta ni publika, ni jako sunce, a ni otpor vode da bi zaigrali srpsko kolo, a kako je ovaj prizor napravio pravi odjek na društvenim mrežama – komentari hvale su se samo nizali.

„Bravo igrači samo veselo“, „Svaka čast, treba odigrati vlaško kolo u vodi, a na zemlji mnogi ne znaju.“, „Može da kaže ko šta hoće. Svaka čast.“, samo su neki od silnih komentara, dok je sa druge strane bilo i onih kojima ovaj prizor nije bio ni prijatan, ni za pohvalu.

„Ja mislim da se Grci krste“, „A šta ti je ovde lepo? I šta da vidi svet?“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)