U trendu

Jasnu je sin izbacio iz kuće i sada je njegova podstanarka: „Od silnog stresa teško sam obolela“

Penzionerka Jasna (65) je u pismu redakciji portala Moje vrijeme podelila agoniju kroz koju prolazi zbog rođenog sina i da se zbog stresa teško razbolela.

Otkrila da boluje od više hroničnih bolesti i da je imala brojne operacije, a sve to jer već godinama proživljava stres zbog sina.

Jasna je rekla da je fizički jako bolesna i da joj „krvari i duša“.

„Imam više hroničnih bolesti i iza mene je više teških operacija. Vrlo se teško krećem“, istakla je na početku i otkrila da je njen sin nemilosrdan i bezosećajan.

„Moj sin me pre osam godina izbacio iz kuće. Tada sam otišla da živim u kuću kod svoje majke. Majka je potom obolela od demencije i morala sam da je odvedem u starački dom. Međutim, ona je svoj deo kuće dala svom unuku, mom sinu. Od tada sam kod njega podstanar“, otkrila je Jasna koja je odmah angažovala advokata.

‘On sa mnom manipuliše’

„Advokatica je pak bila toliko nesposobna, da nije uspela da me vrati u moju sopstvenu kuću. Samo je na sudu dogovoreno da sin mora da mi plaćati stanovanje. Sudski mu je naloženo da ima još nekoliko obaveza prema meni, ali on se ničega ne pridržava“, istakla je Jasna.

Ona sina vidi jednom mesečno kada dođe da podmiri stanarinu.

„Na svaki mogući način on sa mnom manipuliše, samo da mi nikako ne pomogne. Snaju vidim jednom godišnje. Pitam se zašto sudstvo i institucije ne pomognu u slučajevima kakav je moj!?“, pitala je Jasna.

Ona je jako bolesna i usamljena, a zbog konstantnog stresa zdravlje joj je jako narušeno.

Usamljena sam, teško mi jer si jako teško skuvam. Ne mogu ništa da nosim, pa mi je odlazak u nabavku veliki problem. I iako po godinama nisam prestara, bolest me preuzela. U stalnom stresu proživljavam ove moje penzionerske dane“, istakla je nesrećna žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar