Jedna od najfascinantnijih teorija o životu nakon smrti za koju mnogi veruju da objašnjava deža vi

Jedan čovek podelio je sa svetom svoju bizarnu teoriju o tome šta nam se po, njegovom mišljenju, događa nakon što umremo. Zaveru u koju veruje čovek je izneo na TikToku, ali nije se zaustavio samo na pokušaju da objasni šta se događa kada umrete – nego je čak otišao toliko daleko da je postavio teoriju zašto ponekad doživljavamo deža vi.

A moramo priznati, iako zvuči malo bizarno, ova teorija je na neki način fascinantna.

@brandonmonhollen

#stitch with @0fficially_s hope this gains some traction! seriously intriguing.

♬ original sound – Brandon Monhollen

„Nisam siguran da li je teorija zavere“

TikToker, Brandon Monolen, odgovorio je na pitanje koje je postavio drugi korisnik TikTok-a, koji je upitao: „Koja je teorija zavere koja vas apsolutno oduševljava?“ U svom videu, Monolen je detaljno opisao teoriju o kojoj je nedavno čitao i koju je smatrao ‘ozbiljno intrigantnom’.

Rekao je: „Nisam baš siguran da li je ovo teorija zavere, ali pročitao sam ovo pre otprilike šest meseci. Ali šta ako je svetlo na kraju tunela koje vidite kada umirete zapravo svetlo bolnice kada se rađate u drugom životu? Kako rastete i počinjete da zaboravljate svoj prošli život, te se fokusirate na život koji sada imate, mrlje sećanja ostaju iza vas i to sećanje uzrokuje deža vi.“

Iako je teorija vrlo zanimljiva, opet je i suludo nerealna, a objašnjenje za deža vi, dao je dr. Karan Radž. „To je greška u vašem mozgu. To je kada se novo kratkoročno sećanje slučajno skladišti u dugoročno pamćenje – pa se čini kao da se to već dogodilo, jer nam naš mozak govori da je to staro sećanje“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.