U trendu

Jedna od najvećih domaćih zvezda pobegla iz stana zbog duga za kiriju

Tokom 80-ih godina Bei Dol bila je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, koja je očarala čak i frontmena benda Djuran Djuran.

Danas je od te slave ostalo malo. Već duže vreme je poznata više po učešćima u rijaliti programima nego po muzici, a domaći mediji godinama pišu da je Bebi, čije je pravo ime Dragana Šarić, u nezavidnoj finansijskoj situaciji.

Situacija je toliko ozbiljna da je došlo do toga da je pevačica morala da pobegne iz stana jer nije imala novca da platiti stanarinu. Izvor je za Kurir otkrio da je plakala kada je vlasnik stana uspeo da je dobije i da mu je obećala da će dugove platiti čim se snađe.

„Nije mu plaćala četiri meseca, a on je samo jednom pozvao i pitao šta se događa. Ona mu je na to rekla da očekuje neki novac i zamolila ga da se strpi mesec – mesec i po dana pa će mu tada dati sve zaostale kirije. Prošao je i taj rok, ona se više nije javljala. Čovek je pokušavao da je dobije na telefon, međutim, Bebi je isključila mobilni“, ispričao je izvor lista.

Kako mu se nije javljala, vlasnik je, tvrdi izvor, došao u stan i zatekao sve prazno.

„Preko prijatelja je uspeo da je kontaktira. Ona je počela da plače, da se izvinjava, rekla je da je sramota, da nema novca, ali da će mu prvom prilikom isplatiti sve. Mesečna stanarina za stan na Vračaru u kome je živela iznosila je 220 evra, što znači da mu ukupno duguje 880 evra. Plus 30.000 dinara ima za neplaćene račune. Vlasnik stana je neće prijaviti, niti tužiti, jer veruje da će mu ona platiti dugovanje“, otkrio je izvor.

Ovo nije prvi put da Bebi ima problema s plaćanjem stanarine – 2017. je izbačena iz stana jer mesecima nije plaćala dugove.

1 komentar
  1. Anonimni

    Na osnovu čega je ona bila zvezda ? Njene glasovne mogućnosti su ispod proseka, da ne kažem -njeno pevanje je otužno meketanje. Tada je neko moćan nju forsirao

Napišite komentar