U trendu

Jedna opcija je bolja: Da li je poželjno da novčanik kupite sami ili ga dobijete na poklon?

Ako želite da imate novca, važno je da vodite računa o svom novčaniku – tvrde feng-šui stručnjaci

Oni poručuju da je potrebno da ga često dopunjavate i uzimate pare iz njega, jer svako otvaranje pojačava „zračenje“ i privlačenje bogatstva. I obavezno u njega ubacite malo više nego što je uobičajeno, jer to priziva još veći priliv novčanica.

Poruka je da zavolite svoj novčanik i da se njime ponosite, jer u protivnom nećete moći da ga punite. Poželjno je da ga uvek sami sebi kupite, jer ne znate kakvu sudbinu ili energiju finansija ima osoba koja vam ga je poklonila.

Postoji još nekoliko „stvarčica“ u tom kontekstu na koje, ako ste sujeverni ili verujete ovim stručnjacima, možete da utičete.

Boja

Za žene se preporučuje zlatni, crveno-zlatni ili novčanik u zlatno – metal boji. Objašnjenje je sledeće – vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato. A nema veće asocijacije na bogatstvo od njega.

Muškarci bi trebalo da imaju braon novčanik sa zlatnim detaljem. Zemljani tonovi su sinonim za stabilnost, dok je zlato metal koji stvara zemlja, pa ta kombinacija donosi stalne prihode.

Harmonija

Nije svejedno da li su novčanice uredno složene ili su razbacane. Ukoliko je u novčaniku haos, to će blokirati energiju vaših finansija, pa nećete moći da računate na materijalne dobitke, pogotovo na one neplanirane. Stručnjaci kažu da je nered u novčaniku odraz vašeg nepoštovanja prema novcu. Zato je potrebno da vlada harmonija.

„Prtljag“

U novčaniku nemojte da nosite ni neplaćene ni plaćene račune, jer ćete tako uvek privlačiti isključivo energiju plaćanja. Preporuka je da imate posebnu futrolu za vizit-kartice i razne druge papire.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.