U trendu

Jeftino, brzo i efikasno: Jednostavan recept sa pasuljem koji topi kilograme

Pasulj, ne samo da je dobar za srce, već može biti tajna vašeg vitkog struka! Naučnici su otkrili da konzumiranje samo 40 grama otpornog skroba dnevno, koji se nalazi u pasulju, leblebiji i sočivu, može rezultirati gubitkom 3 kilograma u samo osam nedelja, piše nova.rs.

Ovaj otporni skrob ne vari se u tankom crevu, već postaje gorivo za zdrave bakterije u donjem crevu, pomažući vam da izgubite kilograme. Profesor Veiping Jia sa Medicinskog fakulteta Univerziteta Jiao Tong u Šangaju, ističe: „Prednosti rezistentnog skroba povezane su sa promenama u sastavu crevne flore.“

Ali to nije sve! Osim što topi masne naslage, pasulj kao prilog recimo tostu je pun vitamina i proteina, čineći ga savršenim obrokom za mršavljenje. Sa samo 350 kalorija po obroku, ova užina je bogata vlaknima i proteinima, čineći vas sitim i zadovoljnim duže vreme.

Istraživanja su pokazala da redovno konzumiranje ovog obroka može smanjiti rizik od srčanih bolesti, moždanog udara, dijabetesa tipa 2 i raka creva. Plus, pasulj je pun vitamina poput gvožđa, cinka i vitamina B koji su ključni za vaše zdravlje.

Ovaj recept ne samo da čuva vaše srce, već i oblikuje vašu figuru – i sve to za samo nekoliko nedelja! Isprobajte ga danas i vidite neverovatne rezultate!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar