Kad na utakmicu dođeš s ljubavnicom, a žena te vidi na tv-u (video)

Jedan ljubitelj sport iz Ekvadora nije računao da će mu odlazak na utakmicu omiljenog tima doneti toliko problema i sigurno ga koštati i braka.

Naime, gledaoci kraj malih ekrana uživo su mogli da vide kako se ne isplati varati, naročito ne u javnosti, a glavni akter bio je navijač koji je na tribinama razmenjivao nežnosti sa ljubavnicom. To su juče preneli brojni južnoamerički mediji, koji su takođe rado objavili snimak koja je preko noći postao hit na društvenim mrežama.

Video je nastao na poluvremenu utakmice, i prikazuje razigranoga šarmera koji ljubi crnku s kojom se nalazi u društvu, ali i naglo skida osmeh s lica i ruku od nje kada shvata da se njegova preljuba emituje uživo u prenosu. Nesrećni muškarac je već koju sekundu kasnije pokušao da odigra na kartu ‘nisam ja odavde’, ali da bi krizna situacija po njega bila time gora, radoznali korisnici društvenih mreža su se vrlo brzo dokopali do njegovog profila na Fejsbuku.

U međuvremenu ga je brže-bolje uklonio, ali je svejedno netko spretan na vreme sačuvao fotografiju na kojoj se može videti sa, pogađate, nekom sasvim drugom ženom, što navodi na zaključak da je na utakmici zaista ‘šarao’ sa strane.

Hoće li priča dobiti nastavak u tamošnjim medijima, ostaje da vidimo.