U trendu

Kakav udarac: Polugola žena pala sa terase tokom seksa (video)

Da ljubav zaista ponekad boli najbolje se uverila jedna žena, koja je polugola pala s balkona tokom seksa i sletela na krov automobila.

Kako piše britanski The Sun, žena je skliznula tokom intimnih trenutaka sa svojim partnerom i pala direktno na krov parkiranog automobila, a sve su snimile nadzorne kamere u garaži. Pad je bio toliko jak da je žena razbila krovni prozor na automobilu.

Na snimku sigurnosne kamere može da se vidi polugola žena kako samo u gaćicama pada zadnjicom na automobil, a zatim počinje da trlja leđa u, kako se čini, jakim bolovima.

Ubrzo je do nje dotrčao i njen partner, koji na sebi nije imao majicu, te joj je pomogao da siđe s krova automobila. Ovom incidentu prisustvovao je i jedan svedok koji je tajvanskim lokalnim medijima rekao:

„Išao sam kući kad se to dogodilo. Nisam je video kako pada, ali čuo sam glasan tresak i već je bila na vrhu automobila. Tada je dotrčao muškarac i pomogao joj.“

Povređena žena je na kraju prevezena u bolnicu, gde joj je utvrđena lakša povreda leđa, te je bila prisiljena da ostane u bolnici na lečenju nekoliko nedelja. U stabilnom je stanju.

Ovaj par morao je da plati odštetu i komšiji na čiji automobil je žena pala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.