U trendu

Kako da efikasno uštedite novac: Revolucionarni sistem štednje koji menja igru iz korena

Nova revolucija u štednji novca: Loud budgeting!

Zaboravite na tri koverte, sada je vreme za nešto sasvim drugačije – glasno budžetiranje! TikTok je preplavljen novim trendom koji će promeniti način na koji gledate na trošenje novca.

Jedan influenser na TikToku, Lukas Betl, predstavio je ovaj novi koncept i oduševio internet. Loud budgeting nije samo način organizovanja novca, već je to i način razmišljanja o trošenju. Umesto da kažete „Nemam dovoljno novca“, sada ćete reći „Ne želim da trošim“.

@lukasbattle

Replying to @operelly LOUD BUDGETING IS THE NEW 2024 trend

♬ original sound – Lukas Battle

Ovaj koncept menja pristup trošenju novca i podstiče vas da budete svesni svojih finansijskih odluka. Na primer, umesto da izlazite u restorane, možete ostati kod kuće i gledati filmove koji su već dostupni na vašim pretplatama na različite servise.

Ovaj trend nije samo šala, već je i poziv na akciju protiv inflacije i prekomernog trošenja. Ono što je nekada smatrano luksuzom, sada postaje obična svakodnevna štednja.

Internet je oduševljen ovim novim pristupom, a ljudi već dele svoja iskustva i komentarišu kako su promenili svoje navike trošenja. Loud budgeting postaje novi način života za one koji žele da budu pametni sa svojim novcem i da štede na svakom koraku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.