U trendu

Kako se nositi s partnerom čiji je „alat“ malo prevelik? Saveti za dobar seks i maksimalno uživanje

Kako se nositi s partnerom čiji je „alat“ malo prevelik? Ekspertica za seks Izabel Uren deli savete kako da se nosite s ovom situacijom i da seks bude maksimalno uživanje, prenosi 24sata.hr.

Kada je u pitanju seks s partnerom čiji je „alat“ veći nego što ste očekivali, ovu su neki saveti koji vam mogu pomoći – od seksualnih položaja do upotrebe silikonskih prstenova. Iako većina muškaraca sanja o impresioniranju svog partnera veličinom svog „alata“, to može stvoriti probleme u spavaćoj sobi ako je „alat“ prevelik.

Ekspertiza Izabel Uren nudi nekoliko predloga kako da se nosite s ovom situacijom i učinite seks s partnerom čiji je „alat“ veći prijatnim iskustvom.

Prvo, važno je napomenuti da seks treba da bude prijatan, a ne bolan. Preporučuje se duboko disanje i opuštanje kako bi se olakšalo oslobađanje mišićne napetosti.

Dobra komunikacija s partnerom je ključna, jer vaš partner možda nije svestan kako se osećate, fizički i emocionalno.

Ukoliko imate posla s partnerom čiji je „alat“ veoma „dug“, silikonski prstenovi za penis mogu biti od pomoći. Oni se postavljaju oko osnove penisa i deluju kao tampon koji sprečava previše duboko prodiranje.

Takođe, preporučuje se isprobavanje različitih seksualnih položaja, izbegavajući one u kojima je veća verovatnoća da će doći do bola.

Na kraju, važno je biti siguran da ste potpuno uzbuđeni i koristiti lubrikant kako bi se olakšala penetracija.

Nemojte se osećati nesigurno zbog veličine partnerovog „alata“ – sa pravim pristupom i otvorenom komunikacijom, možete učiniti seks prijatnim iskustvom za oboje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.