U trendu

Kako tražiti od univerzuma da ispuni vaše želje: Uradite jednu stvar i odgovoriće na svaki vaš poziv

Ritual koji obećava ispunjenje svake želje

Svi imamo želje i težimo nečemu, ali problem je drugačiji – ne znamo uvek da ih prevedemo u stvarnost.

Umetnost otelotvorenja se takođe naziva i zakonom privlačnosti, a princip koji stoji iza njega je prilično jednostavan – slično privlači slično.

Pre svega, treba se setiti da se zakon privlačnosti, prvenstveno odnosi na energiju i vašu sposobnost da njome upravljate.

Kada zatražite nešto od univerzuma, na nejasan, očajan ili pohlepan način onda ćete samo privući smo još više sumnje, očaja i pohlepe u život.

Ako svoju trenutnu situaciju smatrate beznadežnom i ne vidite budućnost ispred sebe, verovatno nećete dobiti ono što želite.

Nemojte ni pokušavati da želje pretvorite u stvarnost ako ne možete da preusmerite energiju u pozitivniji smer.

Ako tražite od Univerzuma da ispuni vaše želje, čineći to previše neodređeno, možda će vam odgovoriti na poziv, ali ćete dobiti baš ono što ne želite.

Kada tražite pomoć univerzuma, morate biti vrlo jasni šta želite i zašto.

Šaljući previše opskurne ili previše oprezne ideje, nemojte se ničemu nadati.

Verujte univerzumu, verujte u svoje najdublje misli, i tada će vam dati ono što vam je zaista potrebno.

Šta treba da uradite da bi vam se želja ispunila?

Da biste postigli ono što želite, dušu morate ispuniti pravom energijom. Očaj je loša polazna tačka za početak ostvarivanja želja.

Zato pronađite mirnu i vedru sobu ili bilo koje drugo mesto na kojem možete biti sami. Opustite um, smirite se, osećajte se samouvereno i zahvalno za sve ono što već imate u životu. A kada se to dogodi, pitajte univerzum o tome šta želite više i najbolje od svega, te izgovorite to naglas.

Nakon što upitate univerzum šta želite, sedite još nekoliko minuta, uranjajući u pozitivnu i zahvalnu energiju. Zamislite svoje želje kao da su one već ostvarene. A onda prestanite da se držite za njih i verujte da će univerzum ispuniti ono što ste tražili, pre ili kasnije, na ovaj ili onaj način.

Pokušajte da se manje brinete zbog toga i verujte. Možda se neće dogoditi onako kako ste očekivali. Ponekad se desi da odmah ne shvatimo da je to zapravo bolje za nas.

Univerzum reaguje na energiju koju prima. Zapamtite to.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.