U trendu

Kako znati da li vas neko laže: Ovo je 5 znakova koji ukazuju na to da je osoba neiskrena prema vama

Veoma lako možete razotkriti njihove namere

Želite da procenite kada osoba laže? Evo nekih znakova govora tela na koje biste trebali da obratite pažnju kako biste prepoznali lažova.

Najlakši način da uočite lažova je proučavanje njegovog govora tela. Kad god imate strah da vas neka osoba laže o nečemu ili pokušava nešto da sakrije od vas, najbolji način da steknete malo jasnoće o tome je čitanje njenog izraza lica, pokreta ruku, izraza lica i očiju.

Međutim, dekodiranje govora tela osobe nije lak zadatak. Potrebno je vreme, ali neki od uobičajenih znakova govora tela mogu sugerisati da vas osoba laže.

Nedosledni izrazi lica

Ako lice osobe pocrveni ili ako se njeno lice često menja, to može da znači da vas osoba laže o nečemu. Čak i suptilna promena u pokretima lica koja su u suprotnosti sa onim što osoba govori je znak da postoji nešto.

Izbegavanje kontakta očima

Ako osoba izbegava kontakt očimasa vama, onda je to siguran znak da postoji nešto zbog čega joj je neprijatno u vašem prisustvu. Uvek se može napraviti razlika ako osoba ne može da pogleda pogled jer je stidljiva ili ako je to zato što laže o nečemu.

Iznenadna promena glasa

Ako osetite nervozu ili uznemirenost koja se uvlači u glas neke osobe, onda to može biti znak da vas ta osoba laže. Ili recimo, ako osoba počne da petlja ili brzo govori ili govori tihim glasom, to su takođe može da ukazuje na skrivanje nečega.

Neobični pokreti tela

Ako vidite da se osoba vrpolji onda su velike šanse da je previše zabrinuta i svesna onoga što govori, piše Times now.

Odbrambeni stav

Ako vidite osobu kako prekrsti ruke ili pokušava da stavi predmet između vas, to može biti znak da se oseća neprijatno u vašem prisustvu, piše Sensa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.