Kakva snalažljivost: Momak ‘kupio pola prodavnice’, sve natovario na sebe i odvezao se na električnom skuteru (video)

Kada mislite da ste videli sve, TikTok vas razuveri. Jedan muškarac je snimljen kako nakon nabavke nosi desetak kesa i lubenicu na električnom skuteru. Video je, po svemu sudeći, snimljen na parkingu Walmarta, poznatog supermarketa u Americi i Kanadi, a u njemu se vidi momak koji po kišnom vremenu vadi svoje namirnice u kolica iz kupovinu, stavlja ih na pod, a potom ih kači za sebe.

@jordanflomofficial

Man picks up Groceries on Scooter! 🤣 #caughtoncamera #lifehacks #diy #diwhy #limescooters #dad #mom #funny

♬ original sound – Jordan Flom

Čovek je došao potpuno opremljen za ovaj poduhvat pa tako ima reflektujući prsluk, kaiš i desetinu karabinera pričvršćenih na sebe, ali i nosiljku za bebe za lubenicu. Teško je prepričati ovaj video, najbolje da ga pogledate.

Njegova snalažljivost zapela je za oko paru koji je sedeo u automobilu do njega i snimio ceo proces pakovanja kesa. Nekoliko ljudi ga je pitalo treba li pomoć, uključujući i osobu koja ga je snimala, ali on je rekao da ne treba jer da svake nedelje radi isto.

Video je vrlo brzo postao viralan na TikToku s preko 61 milion pregleda i mnoštvom komentara. „Ovo je najbolja stvar koju sam ikad video! Svaka čast tom snalažljivom mladiću“, „Ovo je genijalno“, „Totalno poštovanje“, „Ovo je definicija uzrečice ‘kad ima volje, ima i načina'“, neki su od komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.