U trendu

Kakvi muškarci vole PLAVUŠE, kakvi BRINETE?

Nekada zaista imamo utisak da boja kose ta koja privlači muškarce. Nije tajna da neki muškarci više vole plavuše, dok se drugi kunu u brinete. Da li ste se ikada zapitali zašto je to tako i šta to govori o osobi? Neka istraživanja su pokazala da su žene sa svetlijom kosom popularnije među muškarcima i da plavuše u proseku imaju bogatije supružnike.

Kako prenosi direktno.rs, jedna od studija pokazala je i da se plavuše smatraju pristupačnijim pa im muškarci lakše i češće prilaze. Muškarci, takođe, ženama pripisuju različite kvalitete na temelju njihove boje kose.

Stručnjaci su otkrili da su crvenokose u muškim očima djeluju temperamentnije, dok su im brinete arogantne, ali u drugu ruku privlačnije i inteligentnije.

Dakle, ako muškarci traži ozbiljne partnerke, velika je verovatnoća da će izabrati crnku. Tezu da muškarci više vole plavuše, ali da se, ipak, žene crnkama potvrdilo je jedno istraživanje u Velikoj Britaniji.

Čak 52 odsto ispitanika nije odstupilo od stava da se mnogo bolje prođe u životu pored partnerke tamne boje kose. Svaki peti ispitanik je istakao da su plavuše seksepilnije, ali da bi na ludi kamen stali isključivo sa crnkom jer su, prema njihovom mišljenju, pouzdanije, nežnije i mogu da daruju više ljubavi.

I francuski naučnici su potvrdili ovakav stav, ali su se bavili i pitanjem da li je dame zlatne kose lakše zavesti od ostalih žena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar