U trendu

Kao da u nešto slutili: Evo kakav su dogovor imali Kobe i njegova žena

Kobi Brajant i njegova 13-godišnja ćerka Đijana poginuli su sa još 7 osoba u helikopterskoj nesreći u Los Anđelesu, a njihova smrt potresla je čitav svet.

Kako prenose američki mediji, slavni košarkaš je već godinama imao dogovor sa suprugom Vanesom da nikada ne lete zajedno helikopterom. Nije poznato zašto su to supružnici Brajant dogovorili, ali sama pomisao da su imali neku slutnju izaziva jezu.

Par je u braku od 2001. godine, ali prema pisanju magazina People, Vanesa nije sa mužem letela helikopterom koji je Brajant koristio kako bi se lakše kretao u Los Anđelesu. Kobi je koristio jedino usluge pilota Are Zobajana, koji je poginuo zajedno sa košarkaškom zvezdom u nedeljnoj nesreći.

Kobi je jednom prilikom otkrio i zašto je kupio helikopter i da je to učinio zbog svoje dece, kako bi mogao da provodi više vremena sa njima.

– Saobraćaj je bio sve gori. Dešavalo se da propustim školsku predstavu svoje dece. Morao sam da nađem način da treniram, da se fokusiram na rad, ali da vreme sa porodicom ne ispašta – rekao je u jednom intervjuu Brajant i dodao:

– Tada sam počeo da gledam helikoptere, pošto sam mogao da stignem da odem i da se vratim za 15 minuta.