U trendu

Karakter se oslikava u očima: Plave imaju brzopleti, a strastveni ljubavnici isključivo ovakve

Boja očiju je često povezana s osobinama ličnosti, a određuje je melanin. Evo kako vaša oči reflektuju vaš karakter.

Crne oči

Neki smatraju da crne oči simbolizuju temperament, strast i energiju. Osobe s crnim očima se često opisuju kao predane, takmičarski nastrojene, ali i tajanstvene i nesklone deljenju privatnosti. Iako se smatraju svadljivima, kada se zaljube, pokazuju izuzetnu odanost.

Plave oči

Plave oči često asociraju na pristupačnost, šarm i spontanost. Osobe s plavim očima su obično otvorene za nova iskustva, ali imaju tendenciju ka brbljivosti i brzopletosti.

Smeđe oči

Smeđe oči su najčešće, a povezuju se s empatijom, nezavisnošću i pouzdanošću. Takve osobe pokazuju i jak seksualni nagon, težeći harmoniji u odnosima i društvenom ugledu.

Sive oči

Sive oči često prate ljude koji su smireni, prilagodljivi i romantični. Iako su racionalni, skloni su emotivnoj osetljivosti.

Zelene oči

Osobe sa zelenim očima obično vole avanture i uživaju u raznovrsnim iskustvima. Često su strastveni ljubavnici, ali mogu biti i prevrtljivi. Tvrdoglavi su i skloni ljubomori.

Oči boje lešnika

Ova retka boja kombinuje plave, smeđe i zelene tonove. Osobe s ovom bojom očiju su često neustrašive, privlačne, ali mogu biti nagli i skloni pametovanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.