Kažu da godina rođenja otkriva za kakvim partnerom potajno žudite, proverite da li je to zaista tako

Saberite sve brojeve u godini rođenja i broj koji na kraju dobijete pokazaće vam za kim potajno žudite.

Na primer, rođeni ste 1986. Saberite sve brojeve 1+9+8+6=24, i nastavite sabirati dok ne dobijete jednocifren 2+4=6, u ovom slučaju broj koji tražite je 6 i pod njim ćete pronaći detalje o tome kakvog partnera želite.

Broj 1

Želite inteligentnog partnera sa kojime možete voditi zanimljive razgovore. Moguće je da čak podsvesno žudite za nekim pametnijim od vas, jer to vam je neka vrsta izazova obzirom da volite nove i nepoznate situacije, a rado i učite nešto novo.

Partner koji vam nikako ne odgovara je neko tvrdoglav i isključiv. Potrebni su vam je oslonac i podrška. Vaš idealan partner je dobar govornik koji se zna gramatički ispravno izražavati i želi mirnu ljubav bez nekih velikih oscilacija i drame.

Broj 2

Reagujete isključivo na emocije, stoga priželjkujete vrlo osećajnog partnera kojemu neće biti problem otvoreno izražavati ljubav i pokazivati emocije.

Od savršenog partnera očekujete da vam iznova pokazuje ljubav, postavlja dokaze o svojim osećajima za vas i uredno neguje vaše samopouzdanje. Nikako ne volite grube ljude pa to ne trpite ni kod partnera, samo pažnju, nežnost, ljubav.

Broj 3

Vi ćete za pravu ljubav napraviti sve, ali i očekujete puno od druge strane. Očekujete maksimalnu, bezuslovnu ljubav i toleranciju, očekujete ideal ljubavne veze.

Iako to u današnje vreme može biti vrlo teško pronaći, nije nemoguće. Ako uspete i nađete takvog partnera, živećete kao u bajci.

Broj 4

Želite nekog sličnog sebi, nekoga vrlo odgovornog i pomalo tradicionalnog. Partner koji bi bio ostvarenje vaših snova mora biti pošten i marljiv, neko na koga ćete se moći osloniti i ko će ceniti vaše osobine.

Za vas nikako nisu neuravnoteženi odnosi puni drame, vi volite znati na čemu ste s nekime i videti kamo ta ljubavna veza vodi.

Broj 5

Vaš idealan partner mora biti vesele naravi, pričljiv, zanimljiv i inteligentan. Od njega očekujete preuzimanje inicijative, ugodna iznenađenja, smeh, zabavu…

Oni u čijem društvu vam je dosadno ili pokušavaju ograničavati vašu slobodu, nikako nisu za vas i ta veza ne bi dugo trajala. Takođe, niste skloni raspravama.

Broj 6

Sanjate o šarmantnom, lepom i poželjnom partneru koji će vam pružiti blagodati ugodnog života, i niste jedini. Važno vam je da vam pokazuje ljubav, pažnju i solidnu dozu erotike, to vam je jako važan aspekt života.

Priželjkujete nekoga sa kime ćete imati dobar brak, stabilne finansije, divno uređen dom, decu, raskošan društveni život…

Broj 7

Vas ne može zadovoljiti ništa manje od izuzetno inteligentnog partnera sa kojim možete voditi filozofske razgovore i analizirati sve i svašta.

Uz to očekujete iskrenu i duboku ljubav, bez sumnji, ljubomore i posesivnosti. Nikakav oblik ograničavanja ne biste mogli podneti, jer ste otvorenog uma pa to očekujete i od druge strane.

Broj 8

Idealan partner za vas mora biti snažnog karaktera i uspešan na poslu, jer vam je potrebna zaštita i osećaj sigurnosti. Mora vam biti oslonac u životu i autoritet koji vodi i postavlja granice. Treba vam neko dominantan, ali ne tip diktatora.

Fizički bi trebao biti krupnije građe, upečatljiv na ulici. Želite nekoga u čijem zagrljaju ćete se osećati opušteno i toplo, kao da ste došli u svoj dom.

Broj 9

Vi definitivno žudite za ogromnim količinama ljubavi i nežnosti, a to ste spremni i da pružite partneru. Potreban vam je neko ko će vas podstaći da se otvorite, jer ste po prirodi vrlo suzdržani.

Tražite  partnera koji neće iskoristiti vaše poverenje i izdati vas, već će biti odan i vi ćete moći biti sigurni u to, piše Objektiv.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.