U trendu

Kažu da je ovaj broj simbol 2024., zbog njega se smatra moćnom godinom

Godina 2024. godina predoređena je za planiranje i svesne poteze. Fokusiranje na materijalne aspekte života će nam omogućiti da napravimo direktne i moćne skokove napred ka ostvarenju naših snova – i da za to budemo plaćeni.

Osmica je ultimativni „broj moći“ koji predstavlja obilje na najvišem nivou. Ovo je godinu moćnih igara, sa naglaskom na novcu, kontroli i autoritetu. Ove godine ulazimo u trogodišnji period globalnog prelaza i transformacije, prenosi srecna.republika.rs.

Ovaj ciklus nas vodi iz 8. univerzalne godine u veliko finale potpunog, devetogodišnjeg ciklusa 2025. godine, koja je 9. univerzalna godina (2025). Počinjemo iznova sa globalnim resetovanjem 2026. godine, koja je 1. univerzalna godina.

Biće potrebna žestoka odlučnost dok ulazimo u ovaj trogodišnji globalni pomak. Stari sistemi mogu da se sruše dok novi izranjaju. Predstojeća 8. univerzalna godina može da se oseća haotično i preteško. Često se podsećajte da su ove promene neophodne kako bi se otvorio put za napredak.

Budite jasni i ozbiljni. Naredna, 8. univerzalna godina donosi mnoštvo prilika za rast i dostizanje novih visina. Takođe možete da očekujete da ćete biti primorani da izađete iz svoje zone komfora, prisiljeni da se izdignete ili budete potisnuti.  Vaši „potezi sa novcem“ mogu da se isplate velikim uspehom u 2024. godini, kada vlada intenzivna vibracija osnaživanja i ostvarivanja.

U 2024. godini, možda ćete se osećati posebno nateranim da se uskladite direktnije sa svojim autentičnim pozivom u životu.

Osmica u numerologiji je takođe povezana sa moći božanske ženstvenosti, a 2024. godina je intenzivno moćna godina koja zahteva da svi izađemo u svet sa otvorenim očima i srcem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.