Kinsi se vratila: Polugola na snegu odala počast Kobiju Brajantu (foto)

Za Kinsi Volanski čuo je ceo svet nakon što je prekinula utakmicu Lige šampiona, utrčavši skoro potpuno naga na teren. Muškarci širom sveta bili su oduševljeni i lepa Ruskinja iskoristila je svojih pet minuta slave na društvenim mrežama. Na radost mnogih, Kinsi je svoju tačku ponovila, ovog puta da bi odala počast Kobiju Brajantu.

https://twitter.com/kapitanosport/status/1222505673537114114

Ova 23-godišnjakinja je ovog puta za pozornicu izabrala skijašku stazu da pokaže svoje golo telo i naravno poruku u rukama na kojoj je pisalo „RIP KOBE“.

Kinsi Volanski je uletela na stazu pred sam kraj trke Italijana Aleksa Vinacera, koji je kasnije na društvenoj mreži objavio zanimljivu fotografiju i opis u kojem se našalio da ima novu devojku.

U tom trenutku Vinacero je u slalomu slavio prvo mesto, a onda je shvatio da je prva zapravo prošla privlačna Kinsi Volanski koja je poremetila sistem za merenje vremena.

Čini se da je skijaš brzo preboleo to što je na kraju prvenstva u Šladmingu bio šesti, a utehu je našao u tome što verovatno ima najbolju fotografiju kraja ski-spusta.

Iako je mnogima sve ovo bilo zanimljivo, Krisi Volanski je ponovo bila predmet osude i kritika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.