Ko je miljenik sudbine, a ko ispašta grehe: Poznati psiholog objasnio zašto dobri ljudi loše žive (VIDEO)

Zbog čega je jedna osoba srećna i puna energije, a druga bolesna i depresivna?

Zašto je neko miljenik sudbine, a neko ne?

Istražujući vezu između čovekovog pogleda na svet i situacija u koje ga život stavlja, Lazarev je došao do mnoštva iznenađujućih otkrića i veruje da u njima leži ključ zdravog i srećnog života.

Ruski psiholog, filozof, iscelitelj i parapsiholog Sergej Nikolajevič Lazarev potpisuje jednu od najpopularnijih knjiga poslednjih godina pod nazivom “Dijagnostika karme”.

Naime, Lazarev veruje da bolest može nastati kao posledica karme, koja je tu da vas nešto nauči. Temelj njegovog rada je pouka da morate razumeti svoj spiritualni put ako želite odgovore na teška životna pitanja.

Zbog čega je jedna osoba srećna i puna energije, a druga bolesna i depresivna? Zašto je neko miljenik sudbine, a neko ne? Ili što bi naši stari rekli, zbog čega je život nekome majka, a nekome “zla maćeha”?

U čemu je zapravo tajna zdravlja i srećnog života?

Istražujući vezu između čovekovog pogleda na svet i situacija u koje ga život stavlja, Lazarev je došao do mnoštva iznenađujućih otkrića i veruje da u njima leži ključ zdravog i srećnog života:

1. Moguće je promeniti situaciju u kojoj se nalazite, ako promenite sebe. Prvo što treba učiniti – odustanite od želje da kontrolišete situaciju. Ono što će vam doneti najviše dobra je da tu situaciju dobro razumete.

2. Lazarev priznaje da ranije nije razumeo zbog čega postoji nepisano pravilo da, na primer, kada se ruča, ne treba gledati televiziju, čitati knjigu i slično. Vremenom je shvatio da tokom jela informacije slobodno odlaze u nesvesno pa sve o čemu tada razmišljate ili raspravljate odlazi direktno do duše i zagađuje je. A koliko ste se samo puta svađali za ručkom?

3. Svaka bolest potiče iz razvoja agresije u duši.

4. Želite da vam dam savet kako da budete zdravi i živite dugo? Nikad se ne žalite nikome ni na šta. Ni sudbini, ni Bogu, ni o prošlosti, ni ljudima, ni o ljudima.

Svaka rečenica koju izgovorite o nekome može biti potencijalni program za uništenje te osobe. Zato dobro pazite što pričate. Što se tiče kukanja, zapamtite sledeće: ćelija u telu ne može se požaliti organu da joj nešto ne odgovara ili joj nije po volji. Ne može, jer bi to bila dezintegracija tela, a takva ćelija biva odbačena, jer se prepoznaje kao “bolesna”.

5. U svakodnevnom životu često dozvoljavamo sebi da pričamo loše o ljudima, o sebi, o sudbini. Takva navika, verovali ili ne, neverovatno uništava – zube!

6. Kad vas nečije ponašanje ili reakcija povredi, imajte u vidu da ste 99% vi tu osobu nesvesno prvi uvredili.

7. Uvek budite svesni da sve što vas okružuje može u trenutku nestati – voljena osoba može vas izdati, ostaviti, uvrediti, umreti. U tim trenucima osećaćete da ćete i sami umreti. Deo vas će možda zaista i umreti.

8. Bilo koji tretman koji ne uključuje i isceljenje duše neće vas isceliti u potpunosti, prenosi atma.hr.

9. Ako neko pokaže agresiju prema meni, to znači da i ja u sebi nosim sličan “program”. Kad ga uklonim iz svoje duše, agresivni napad odmah prestaje. Bilo koja vrsta agresije nemoguća je ako u sebi ne nosite nešto slično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.