U trendu

Ko pronađe ženu na ovoj fotografiji, pravi je genije: Mnogi su probali i obrukali se (foto)

Optička iluzija koja se pojavila pre nekoliko godina na društvenim mrežama ostavila je ljude u šoku jer su mnogo vremena provodili pokušavajući da pronađu devojku koja se krije negde na fotografiji, ali taj zadatak bio je nemoguć za skoro sve.

Fotografija pozne jeseni mnogim korisnicima društvenih mreža zadala je ozbiljne probleme. Jer kako pronaći neki predmet koji kao da ne postoji. Zato se i kaže da je ova optička iluzija namenjena samo natprosečno inteligentnima koji će uspeti da shvate gde će i kako pronaći devojku na njoj.

Posted by Jana Bucković on Thursday, March 18, 2021

Optičku iluziju je objavila Jorg Dastervald koja je želela da pokaže talenat prerušavanja. Naime, već godinama uspešno „nervira“ svoje pratioce fotografijama na kojima se krije uz pomoć odličnih caka i trikova.

Da li možete da je pronađete?

Dastervald se godinama uspešno bavi oslikavanjem tela. Takozvana tehnika kameleona joj omogućava da se sakrije na svakoj slici koju objavi na društvenim mrežama.

Popularni sajtovi fotografije na kojima se krije Jorg, nazivaju mozgalicama koje mogu da posluže kao test opažanja, pa čak i inteligencije jer vam treba oko sokolovo i strpljenje u analizi kompozicije slike da biste je pronašli.

Ako niste uspeli, rešenje pogledajte na ispod.

Posted by Jana Bucković on Thursday, March 18, 2021

Priznaćete, odlično se zakamuflirala.

Ako ste uspeli da je pronađete i bez naše pomoći, pišite nam koliko vremena vam je bilo potrebno da je uočite.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar