Koje ste dete u porodici? To otkriva sa koliko godina ćete upoznati svog životnog partnera

Redosled rođenja u porodici je jedan od onih faktora koji se često zanemaruje kada razmišljamo o tome kako oblikuje naše živote.

Iako je prirodno fokusirati se na očiglednije aspekte kao što su vaspitanje, okruženje i lična iskustva, redosled rođenja ima iznenađujuće značajan uticaj na razvoj naše ličnosti i društvenih veština. Ove osobine zatim oblikuju način na koji pristupamo ljubavi i odnosima.

Da li se pitate kada biste, na osnovu vašeg reda rođenja, mogli da upoznate svog budućeg muža?

Hajde da pogledamo kako redosled rođenja utiče na tajming i način na koji pronađemo svoju srodnu dušu.

Prvorođeno dete

Ova deca imaju jak osećaj odgovornosti i liderske veštine. Ova urođena želja za uspehom može ih odvratiti od ranog pronalaska srodne duše, jer se prvo fokusiraju na uspostavljanje snažne karijere i ličnog života.

Verovatna starost u kojoj će prvorođeni upoznati svog budućeg partnera je između 33 i 37 godina, kada steknu dovoljno iskustva i mudrosti da donose informisane odluke u vezi.

Srednje dete

Srednja deca zauzimaju jedinstven položaj u porodici, jer su često mirotvorci i pregovarači. Njihova sposobnost da saosećaju i prilagođavaju ih čini odličnim partnerima. Za srednju decu, potraga za srodnom dušom često je isprepletena sa mnogim važnim odnosima koji ih na kraju dovode do prave ljubavi.

Najverovatnija starost u kojoj će srednja deca upoznati svog budućeg partnera je između 32 i 36 godina, kada pronađu balans između ličnih i partnerskih potreba.

Najmlađe dete

Najmlađa braća i sestre često imaju bezbrižan, avanturistički duh koji ih čini otvorenim za nova iskustva, uključujući ljubav. Verovatno će sresti svoje srodne duše kada to najmanje očekuju, često tokom perioda ličnog istraživanja i rasta.

Za najmlađe je idealno doba za upoznavanje budućeg partnera između 20 i 25 godina, jer su spremniji da prihvate spontanost i rizike u ljubavi.

Jedinci

Jedinci, koji su navikli na samoću i nezavisnost, mogu dugo da traže svoju srodnu dušu, jer pažljivo cene svoje odnose.

Idealna starost za jedince da pronađu svog budućeg partnera je između 28 i 32 godine, kada su dostigli emocionalnu zrelost koja im omogućava da razviju duboke i trajne veze.

Blizanci

Blizanci dele posebnu vezu koja može da utiče na njihove romantične živote na zanimljive načine. Jednojajčani blizanci možda traže partnera koji dopunjuje ličnost njihovog blizanca. Druge privlače partneri koji im daju osećaj individualnosti i kontrasta.

Idealno doba za Blizanca da upozna svoju srodnu dušu je između 23 i 28 godina.

Redosled rođenja nam daje samo uvid u opšte trendove, ali svaka ljubavna priča ostaje jedinstvena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.