U trendu

Koliko konja vidite na ovoj slici: To otkriva da li ste perfekcionista ili previše opušteni

Optičke iluzije su dizajnirane da izazovu naš mozak i oči.

Jedno od pet tradicionalnih čula kojima je čovečanstvo blagosloveno je čulo vida. Ne samo da su oči najlepši deo ljudskog tela, već su i najvitalniji deo. Način na koji vidite stvari može mnogo reći mnogo o vama kao osobi. Stoga se s pravom može reći da vaša perspektiva može definisati vrstu osobe kakva ste.

U ovom slučaju, donosimo vam ovaj test optičke iluzije koji može otkriti vašu ličnost i saznati o vašim duboko zakopanim aspektima na način na koji tumačite sliku ispod.

Samo bacite pogled na sliku na sekundu ili dve i prebrojite broj konja koje vidite. Sada spojite karakteristiku i svoj interpretirani broj iz dole navedenih tačaka.

1. Jedan konj  – Vi ste neko ko gleda širu sliku

Vi vidite stvari kao celinu i imate veoma široku viziju stvari. Sigurno ste veoma ishitreni u donošenju odluka i ne procenjujete i ne razmišljate previše o stvarima. Ovi kvaliteti vas čine odličnim u upravljanju jer ste u stanju da izračunate rezultate pre svih ostalih. Možete nacrtati konačnu sliku u glavi čak i pre nego što je neko uzeo olovku.

Uprkos tome što posedujete sve ove neverovatne kvalitete, još uvek niste sam sebi baš imperativ; stoga nemojte prestati da radite na sebi. Možete doneti promene. Ne dozvolite da vaši kvaliteti doprinesu tome da postanete lenji.

2. Između 5 i 10  – Imate naznake perfekcionizma u sebi

Vi ste osoba koja ne shvata stvari olako i voli da pridaje važnost stvarima koje su vredne. Vaš način donošenja odluka je prilično racionalan i razuman. Uprkos tome što ste razumna osoba, imate nasumičan način rada. Ali to vas ne sprečava da postignete svoje ciljeve. Nemate sistematski način rada koji stvara probleme.

Uvek ste u kinetičkom kretanju. Nikad mirni. Možda ponekad trčite, a drugi put puzite, ali nikada ne posustajete. Uvek ste u pokretu. Koliko god vam bilo teško da prihvatite, ponekad postanete malo previše samouvereni u svoje sposobnosti. Preterujete sa stvarima a da niste ni svesni, ali onda je to u redu. Vi ste neko ko ne staje, tako da znate kako da prihvatite neuspehe.

3. 11 konja ili više – Molimo udarajte u bubnjeve za gospodina/gospođu perfekcionistu, molim!

Vi ste izuzetno oštrovidna osoba. Primećujete stvari koje drugi ne vide. Veoma ste odgovorne prirode i zato ne propuštate ni najsitnije stvari. Ovo je takođe razlog zašto ljudi vole da rade sa vama. Oni znaju da ih nećete izneveriti. Žao mi je, ali biti perfekcionista ima svoje nedostatke. Često ste uhvaćeni u situacijama kada niste sigurni da li treba da nastavite sa nečim ili da nastavite da radite na tome. Verujete da se sve može poboljšati i zato ne znate gde da stanete. Nikada niste zaista zadovoljni krajnjim rezultatima. „Malo više možda“ je uvek na vašim usnama.

Trebalo bi da uključite neke vežbe koje smiruju um kao što je joga u svom životu jer većinu vremena previše razmišljate. Budite malo opušteni i opustite se! Pokušajte da se okružite ljudima koji vam mogu reći kada i gde da povučete crtu. Ne možete da izludite zbog svega. U redu je, ok?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар