Koliko ste visoki, takvi ste i u svojoj duši: Ovaj test otkriva i najdublju tajnu vaše ličnosti

Veoma zanimljiv test!

Visina mnogo otkriva o dubinama vaše ličnosti!

Jednostavan i precizan test sa verovatnoćom od 90 posto odrediće ko ste, zapravo.

Potrebno je samo izabrati svoju visinu i pogledati rezultat ispod:

140 – 150 cm

Pametna i visprena osoba. Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su najvažnija stvar, piše uspesnazena.com. Volite, u tišini i samoći, razmišljati o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.

150 – 160 cm

Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumeju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahteva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svetle strane života. Veoma ste emotivni.

160 – 170 cm

Zanimljiva ste, i uzbudljiva ličnost. Istinoljubac. Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Verujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate poverenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.

170 – 180 cm

Sigurna i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni. Vaš moto: “Uradi sama”. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino, što zahtevate od drugih je da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu.

Od 180 do 200 cm

Veoma ste nezavisni. Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate da radite ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže. Nikada se niste razočarali u vama bliske ljude, romantični ste i dobar ljubavnik/ca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.