U trendu

Komšije su pravile žurke do 4 ujutro, pa je smislila paklenu osvetu: „Ja ne spavam, nećeš ni ti“

Žena koju su izluđivale glasne komšije podelila je na Reditu lukavu taktiku koju je smislila kako bi konačno mogla da se naspava.

„Poslednjih nekoliko godina kuća do moje iznajmljivana je nekolicini momka od 20 i nešto koji su pravili žurke non-stop i puštali glasnu muziku do 4 sata ujutru. Kuće su prilično blizu jedna drugoj pa je u mojoj kući bilo glasno čak i kad su svi prozori bili zatvoreni. Većinu noći nisam mogla ni da spavam. Bilo je dovoljno loše kad to rade vikendom, ali ponekad bi to bio četvrtak i morala sam da radim sledećeg dana uz samo nekoliko sati sna. Nije potrebno reći da sam postala sitničava i besna kada ovo nije prestajalo“, kaže, nagoveštajući da nije tek tako pustila mlade komšije na miru.

„Moja kuća ima drvenu terasu u zadnjem delu i obavija istu stranu kuće koja je okrenuta prema ovim komšijama. To je prilično stara terasa i ekseri vremenom izbijaju pa ih povremeno morati zakucati natrag. Kad bi ser**e iz komšiluka pravili žurku do kasno, probudila bih se oko 7 kao i obično (ne mogu da zaspim do kasno čak i nakon malo sna), a u 7.30 Izvadila bih čekić i počela da kucam te eksere. Otprilike deset metara od dva prozora njihove spavaće sobe. Imala sam puno eksera koje je trebalo zakucati“.

Komšije željne zabave nisu baš blagonaklono prihvatili osvetu ove žene: „Ponekad bi neko od momka vrisnuo od besa i to je bilo vrlo zadovoljavajuće. Ja ne spavam, nećeš ni ti“.

Saga frustrirane komšinice: „Srećom, ne tako davno su se odselili. Volim da mislim da sam ja imala nešto s tim“.

Mnogi ljudi su u komentarima podelili svoja iskustva, a jedan je napisao: „Ovo zvuči sjajno. I ja sam uradio nešto slično svojoj komšinici. Stajala bi na svom balkonu i govorila vrlo glasno tokom dana. Zamolio sam je nekoliko puta da govori malo tiše. Ništa se nije promenilo dok nisam počeo da puštam muziku na svojim glasnim Bluetooth zvučnicima kad god bi dobila poziv. Ona mrzi metal i tehno…“

Drugi se našalio: „Jesi li ti moja komšinica jer ovdje postoji neko ko udara čekićem svakog prokletog vikenda ujutro i mom cimeru i meni je dosta toga“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)