U trendu

Komšiji dali ključ od stana, zaprepastili se kada su na snimku videli šta radi (video)

Imati dobre komšije zaista je važno. Međutim, kada imate komšije iz pakla, to vam može uništiti život. To je na sopstvenoj koži osetila 45- godišnja Šeron Bulman.

https://www.youtube.com/watch?v=O1lJQ7jU-mM

Kada je sa suprugom i detetom isplanirala porodični odmor na Kipru, odlučila je da komšiji da rezervni ključ od njihovog doma da pripazi na kuću dok su oni na putu. Verovali su tom čoveku koji im je bio košija punih sedam godina. Ali, kada su se vratili s puta, Šeron je počela da sumnja da im komšija ulazi u dom dok ona i suprug nisu kod kuće. Zatim je od 49-godišnjeg komšije počela da dobija poruke: „Slatka Šeron, do kada nećeš doći kući?“, i tada je odlučila da postavi kameru u svoju kuću.

Zaprepastila se onim što je videla. Na snimku iz njene spavaće sobe videla je komšiju Gila koji pretura po njenom donjem rublju nakon što je navukao zavese na prozorima da ga niko ne vidi sa spoljne strane.

Šeron je prijavila muškarca policiji i on je osuđen na godinu dana zatvora, a dobio je zabranu prilaska porodici Bulman, kao i novčanu kaznu od 700 funti, od kojih 500 kao odštetu Šaron zbog pretrpljenog duševnog bola i 150 sati neplaćenog društveno korisnog rada.

Muškarcu je naloženo i da se uključi u program za lečenje seksualnih prestupnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.