U trendu

Komšiji dali ključ svog stana, zaprepastili se kada su videli snimak iz spavaće sobe (video)

Imati dobre komšije zaista je važno. Međutim, komšije iz pakla vam mogu uništiti život. To je na svojoj koži osetila  45- godišnja Šeron Bulman iz Velike Britanije.

Kada je sa svojom porodicom, suprugom i detetom planirala da ode na odmor na Kipar, odlučila je da komšiji Gilu da rezervni ključ njihovog doma da pripazi dok su oni na putu. Verovali su tom čoveku koji im je tada bio komšija punih sedam godina.

Nakon povratka s puta, Šeron je počela da suda im komšija ulazi u kuću dok su ona i suprug na poslu. Nakon što je od 49-godišnjeg Gila počela da dobija poruke: „Slatka Šeron, kada se vraćate kući?“ odlučila je da postavi kameru u svoj dom.

Zaprepastila se onim što je videla. Na snimku iz spavaće sobe vidi se kako komšija Gil pretura po njenom donjem rublju nakon što je navukao zavese na prozorima da ga niko ne vidi.

Prijavila je muškarca policiji, osuđen je na godinu dana zatvora, dobio je zabranu prilaska Šeron, novčanu kaznu od 700 funti, od kojih 500 kao odštetu Šeron zbog pretrpljenog duševnog bola i 150 sati neplaćenog društveno korisnog rada. Muškarcu je naloženo i da se uključi u program za lečenje za seksualne prestupnike.

Šeron je izjavila da se u svom domu više ne oseća bezbedno i da ne želi da spava u svojoj spavaćoj sobi nakon što je videla da je u njoj boravio njen komšija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)