U trendu

Komšinica pristala da pričuva dete dok majka ode do prodavnice, nikada se nije vratila

Rosalindi, 70-godišnjoj ženi kojoj su lekari rekli da nikada neće moći da ima decu, dogodilo se čudo. Njena komšinica joj je ostavila svog sina na čuvanju kako bi, navodno, otišla do prodavnice, ali nikada se više nije vratila po njega. Rosalinda se nije premišljala. Usvojila je dečaka, prihvatila kao svoje dete i očuvala.

@mamarosalinda

How I started #fostering and my daughter’s #adoption #foryoupage #fyp #storytime #storyteller #story #family #viral #drama #baby #children #love

♬ Surrender – Natalie Taylor

“Kad me je komšinica zamolila da pazim na njezinog sinčića kako bi ona otišla u kupovinu, oberučke sam prihvatila. Ali nikad se nije vratila, a taj mali dečak ostao je sa mnom do svoje 18. godine kada je pronašao tatu i otišao kako bi započeo novi život s ocem, a možda i majkom, nisam sigurna“, ispričala je Rosalinda na TikToku.

Nakon što je mladić otišao, Rosalinda je odlučila da postane hraniteljka. Do danas je udomila i othranila jako puno dece, a najposebnijom smatra tamnoputu Lolu, koju je usvojila kad je imala godinu dana, a danas je 30-godišnja žena.

Na svojem TikTok profilu Rosalinda često prepričava događaje iz svoje prošlosti. Nakon burnog i emotivno stresnog života našla je mir uz život okružen decom i kaže da je tako napokon postala zadovoljna i srećna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.