U trendu

Konobarica priznala: ‘Ovaj trik s računom koristimo kada želimo da odete što pre’

Rad u restoranu može biti naporan, naročito ako imate posla sa zahtevnim mušterijama koje vam posao čine još težim nego što bi trebalo da bude. Ipak, jedna konobarica sada je otkrila da zapravo postoji trik koji ugostitelji koriste kada imaju posla sa stolom s mušterijama koje im se baš ne dopadaju, a mogao bi da vam pomogne da shvatite jeste li vi problem kada izađete u restoran na ručak, prenosi Mirror

Naime, konobarica je objavila viralni video na TikToku u kojem je rekla da unapred ispisuje račun za stolove za koje želi da brzo napuste lokal, umesto da čeka da oni to zatraže.

@tastyriah

#fyp #serverlife #servertok #customerservice

♬ original sound –

Obično, kada zatražite račun u restoranu, vaš konobar će otići do svog računara da ga ispiše i daće vam ga, ali ako ga izvuku iz džepa čim ga zatražite, tada vam možda nagoveštava da požurite i odete. Konobarica, koja objavljuje pod korisničkim imenom @tastyriah, podelila je video sebe kako drži račun i napisala: ‘Kada gosti kažu ‘mogu li dobiti račun, ali ja ga izvučem iz džepa jer sam čekala da odete iz mog odeljka’.

Mnogi radnici restorana javili su se u komentarima i složili se da koriste isti trik kako bi pokušali da nateraju određene mušterije da brzo odu, iako to obično dolazi s time da govore stolu da plate „kad god budu spremni“ i da nema „žurbe“, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)