U trendu

Koreanke znaju “izvor mladosti”: Svi misle da je srednjoškolka, niko ne veruje koliko ima godina

Ova dama često ostavlja ljude bez teksta kada kaže koliko stvarno ima godina. Mnogi misle da ima dvadesetak godina, a neki da je čak i mlađa.

Međutim, Msdongan, Koreanka koja živi u Kanadi, ima 43 godine. Na nekim fotografijama izgleda kao šesnestogodišnjakanja, a kako je izuzetno mršava, malo ko bi pomislio da je rodila dvoje dece.

“Važno je napraviti ispravan plan za svoj životni stil i slediti ga dosledno. Na taj način ostajete mladi i zdravi”, objasnila je.

Msdongan takođe naporno radi kako bi vežbala svoj um, na to podstiče i druge ljude.

“Ako razmišljam kako starim, moje telo to osjeća, pa treniram svoj um. Ako mislite da na vaše telo ne utiče vreme, vaše telo će stvarno poverovati u to i moći će još malo da odgodi fizičke učinke starenja”, smatra tiktokerka Što se njene ishrane tiče, voli da bude jednostavno.

“Obrok se obično sastoji od korejskih domaćih jela od povrća. Jedem piletinu ili ribu češće nego govedinu ili svinjetinu”,  otkrila je.

Na društvenim mrežama mnogi hvale Msdonganin izgled i komentarišu da bi voleli da izgledaju kao ona kad pređu 40., piše Daily Star.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar