Kraj braka posle samo 6 meseci: Misica se razvela od 24 godine starijeg kralja (foto)

Bivša ruska misica, 26-godišnja Oksana Voevodina krajem novembra prošle godine udala se u Moskvi za 24 godine starijeg, bivšeg malezijskog kralja Muhameda V od Kelantana. Iako su u maju dobili sina Tengkua Ismaila Leona, odlučili su da stave tačku na svoj brak.

View this post on Instagram

🇲🇾🇷🇺🇷🇺🇲🇾 สุลต่านมูฮัมหมัดที่ 5 แห่งรัฐกลันตัน อดีตสมเด็จพระราชาธิบดีแห่งมาเลเซีย ทรงฉายพระรูปพร้อมด้วย ริอาน่า อ็อกซาน่า กอร์บาเตนโก ชายาชาวรัสเซีย —- His Royal Highness Sultan Muhammad V of Kelantan, former King of Malaysia with his Russian wife Rihana Oksana Gorbatenko —- Kebawah Duli Yang Maha Mulia Al-Sultan Muhammad V Kelantan, Yang di-Pertuan Agong XV dengan Rihana Oksana Gorbatenko —- Ego Korolevskoe Vыsočestvo Sultan Muhammad V Kelantana, bыvšiй korolь Malaйzii so svoeй russkoй ženoй Rihanoй Oksanoй Gorbatenko —- Photos: Rihana Oksana Petra #sultanmuhammadv #sultankelantan #sultanofkelantan #yangdipertuanagong #kelantanroyals #kelantanroyalfamily #malayroyals #malaysianroyals #malaysianroyalfamily #kelantan #kelantandarulnaim #malaysia #rihanaoksana #rihanaoksanapetra #oksanavoevodina 🇷🇺🇲🇾🇲🇾🇷🇺

A post shared by Royal World Thailand 🇹🇭 (@royalworldthailand) on

Bivša misica i kralj razveli su se posle šest meseci braka, prenosi Dejli Mejl. On je abdicirao u januaru nakon što su ‘procurili’ detalji prošlosti njegove supruge, inače bivše rijaliti zvezde.

Naime, kako je Muhamed naveo,on više ne može biti na tronu Malezije jer je njegova supruga vodila ljubav u bazenu tokom snimanja rijalitija. To je i bio razlog njihovog razvoda.

Brak je definitivno okončan početkom jula, a strani mediji imaju i dokument koji to potvrđuje.

Ruskinja je zbog ljubavi prema malezijskom kralju prešla u islam, a i ime je promenila u Rijana Oksana Gorbatenko.

Njihovo venčanje bilo je raskošno, nije se pio alkohol, a sva hrana bila je ‘halal’ odnosno za pripadnike islamske religije. Jednom prilikom misica je otkrila da je u školi bila pravi ‘bandit’.

– Zabavljala sam sa skejterima i bajkerima. Privlačili su me momci koji su se takmičili u tome, a i ja sam ludovala na motoru – rekla je Ruskinja. Dodala je i da po njenom mišljenju muškarac mora biti glava porodice i da ne sme da zarađuje manje od žene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.