U trendu

Kupovao poklon za suprugu i ljubavnicu, prodavačica uradila nešto šokantno (video)

Prodavačica nakita otkrila je kako je raskrinkala muškarca koji vara svoju suprugu nakon što je kod nje u zlataru došao da kupi poklon za godišnjicu svojoj supruzi i ljubavnici.

Zoe Roe je na TikToku podelila video koji je odmah postao viralan, a u kojem je ispričala kako je ‘slučajno’ zamenila kesice s poklonima kako bi njegova supruga otvorila poklon koji je bio namenjen ljubavnici.

@zozoroe

What a good day to look out for other women😈 this happens too often. #fyp #whydomen #storytime #CTCVoiceBox #DayInMyLife #OikosOneTrip #funny #viral

♬ original sound – The Zoe Roe Show

– Radim u  zlatari i danas je došao muškarac koji je tražio poklon za svoju suprugu za desetu godišnjicu braka. Izabrao je komad nakita na kojem piše ‘mojoj predivnoj supruzi’. Kada sam ga pitala želi li još nešto, rekao je da bi hteo još nešto kupiti, ali drugom kreditnom karticom i na drugi račun – prepričala je devojka čiji je video pregledan više miliona puta.

Kada ga je pitala što mu tačno treba, želeo je nešto na čemu se spominje devojka. Zoe je potom ispričala da mu je pomogla da izabere poklon za prvu godišnjicu s njegovom ljubavnicom.

– Stavila sam poklone u kesice i morala sam da na njih napišem ‘K’ za Kristin, koja mu je supruga i ‘L’ za Loru, devojku. Rekla sam mu da će im se jako dopasti – nastavila je svoju priču.

Međutim, potom je otkrila kako je u kesicu sa poklonom za suprugu stavila nakit koji je trebalo da pripadne njegovoj ljubavnici, dok je u njenu kesicu stavila poklon za suprugu.

– Upravo sam se setila da mu se žena zove Lora, a devojka Kristin. Valjda sam pobrkala vrećice. Ups – rekla je ona.

Odmah se pokrenula prava debata da li to trebalo da uradi. Dok su joj mnogi čestitali na tome što je raskrinkala nevernog muža, bilo je i onih koji smatraju da u te stvari prodavačica ne sme da se meša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar