U trendu

Lako ćete ga prepoznati: Ovih 6 rečenica izgovara muškarac kad vas prevari, ne verujte mu

Kad vas prevari muškarac koga jako volite može da bude vrlo bolno. Ljudi koji budu prevareni mnogo pate, a razlozi za prevaru su veoma različiti.

Na kraju, kad ipak budu uhvaćeni u aferi, preljubnici će ponuditi mnoga opravdanja za svoje ponašanje, ali stručnjaci za veze izdvojili su 6 fraza koje će vrlo verovatno izgovoriti svaki muškarac koji je prevario svoju partnerku.

1. „Ništa nije značilo“
Ako mu već ništa nije značilo to što vas je prevario, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kad je u stanju da je pogazi zbog nečeg što mu ništa nije značilo.

2. „Nikad to neću ponoviti“
Morate to gledati iz perspektive varalice. Ako je to uradio jednom zašto ne bi ponovo? Samo će se sledeći put više potruditi da bolje zataška stvari. Ne veruju.

3. „Žao mi je“
Žao mu je što je uhvaćen! Da mu je žao, ne bi trčkarao s drugim ženama.

Narcisi se obično ne brinu o osećajima drugih ljudi. Pretvaraće se da brinu, ali da su se brinuli zbog vaših osećanja, ne bi učinili ono što su učinili. Vaša reakcija bi trebala da bude: „I meni je žao. Žao mi je što sam trošila vreme na tebe. Ali idem dalje. ”

4. „Ti si me na to naterala“
Nijedna žena nikada nije naterala svog muškarca da zaluta. Nije stvar u tome šta ste učinili ili niste učinili zbog čega mu je oko odlutalo. Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje imati sve što želi, čak i ako je to izvan okvira onoga što smete da radite u braku ili vezi.

5. „Bio sam depresivan“
Ako tvrdi da je bio depresivan i jedini izlaz iz problema mu je bio da vas prevari, onda se zapitajte kako će se nositi sa problemima u budućnosti. Hoće li na svaki problem otrčati drugoj ženi? Pa velike su šanse.

6. „Dosadilo mi je tvoje zvocanje“
Muškarci će svaki problem svaliti na žensko zvocanje, šta god on pogreši reći će da je žena kriva za to.

Ali ničije zvocanje neće oterati muškarca drugoj ženi, to će učiniti njegov loš karakter.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar