U trendu

Legendarni brazilski fudbaler se venčava – s DVE ŽENE

Fudbalska legenda Ronaldinjo (Ronaldinho) uskoro se ženi s dve žene u isto vreme, javljaju brazilski mediji.

Dvostruko venčanje trebalo bi se održati u avgustu, a Ronaldinjo će pred oltar stati sa „verenicama“ Prisilom Koeljo (Priscilla Coelho) i Beatris Souza (Beatriz Souza).

Njih dve žive s Ronaldinjom od decembra u njegovoj 5,7 miliona evra vrednoj vili u Riju de Žaneiru. Trojac živi „harmonično“, kažu izvori za lokalne medije. Ronaldinjo je 2016. godine započeo vezu s Prisilom, ali nastavio je i vezu s Beatris, koja je počela nekoliko godina ranije, prenosi Index.hr.

Iako nikad u javnosti nije progovorio o vezi s dve žene, njegovi prijatelji tvrde da obe naziva verenicama i da ih obe vodi na sva putovanja. Znao je da objavi i zajedničke fotografije na Instagramu.

Navodno ih je obe zaprosio u januaru prošle godine i dao im vereničko prstenje. Fudbalerova sestra Deisi već je najavila da neće prisustvovati venčanju jer se ne slaže s bratovom poligamijom.

Prisilina porodica, takođe, je u javnosti dala do znanja da se ne slaže s ovakvim načinom života, a njeni prijatelji otkrili su da je zbog života s Ronaldinjom i njegovom drugom verenicom skoro dobila otkaz na poslu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.